Εκτίναξη των συναλλαγών με κρυπτονομίσματα

Περίπου 12 δισ. δολάρια μεταφέρονται μέσω των blockchain Bitcoin, Ethereum και Litecoin, εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα για πληρωμές καθημερινά.

Οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα αυξάνονται και σε αξία και σε αριθμό

Ενώ συχνά στο επίκεντρο των αναφορών για τα κρυπτονομίσματα είναι οι τιμές των ίδιων των κρυπτονομισμάτων, οι μετρήσεις των συναλλαγών δείχνουν πόσο ένα δίκτυο χρησιμοποιείται ως μέσο ανταλλαγής.
Σε μόλις πέντε χρόνια, οι καθημερινές συναλλαγές στα blockchain Bitcoin, Ethereum και Litecoin αυξήθηκαν έξι φορές, από μόλις 250.000 σε περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα.
Στα μέσα του 2017, το Ethereum ξεπέρασε το Bitcoin στις καθημερινές συναλλαγές καθώς το ETH ήταν απαραίτητο για να συμμετάσχει σε ICO (αρχικές προσφορές νομισμάτων), γεγονός που τροφοδότησε μεγάλο μέρος της κερδοσκοπίας στην τρέχουσα τιμή του 2017.
Με το Ethereum να φιλοξενεί ακόμη χιλιάδες μάρκες ERC-20 και ERC-721 στο blockchain του σήμερα, ο αριθμός των συναλλαγών του έχει αυξηθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με το Bitcoin και το Litecoin.
Μαζί με τους αυξανόμενους αριθμούς συναλλαγών των κρυπτονομισμάτων, η μέση αξία ανά συναλλαγή αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 4 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι κάτοχοι κρυπρονομισμάτων εμπόρους αναζητούν που δέχονται συναλλαγές με κρυπτονομίσματα

Καθώς ο κόσμος αγκαλιάζει τα κρυπτονομίσματα, οι έμποροι χρειάζονται τα μέσα και τα διαδικτυακά εργαλεία για να είναι μέρος αυτού του επόμενου κύματος εμπορίου.
Η αποδοχή κρυπτογράφησης ανοίγει τους εμπόρους σε ένα ανεκμετάλλευτο κοινό νέων καταναλωτών, πρόθυμοι να ξοδέψουν το κρυπτογράφημά τους.
Το CoinPayments διευκολύνει την έναρξη αποδοχής πληρωμών κρυπτογράφησης στο online ταμείο και με συστήματα POS, με δυνατότητες όπως η μετατροπή αυτόματου νομίσματος και πάνω από 2.000 νομίσματα που υποστηρίζονται.


Η CoinPayments εξετάζει τις αυξανόμενες συναλλαγές των δικτύων Bitcoin, Ethereum και Litecoin

πηγή: http://www.bankingnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά