Η Silvergate Bank εκδίδει πιστωτική γραμμή 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία εξόρυξης Marathon Digital

“Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι είμαστε σε καλή θέση για να αυξήσουμε το ποσοστό hash σε 13,3 EH/s έως τα μέσα του 2022”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Marathon Digital, Fred Thiel.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από την Marathon Digital, η εταιρεία εξόρυξης έλαβε την πιστωτική γραμμή 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την τράπεζα που είναι φιλική προς τα κρυπτονομίσματα την Παρασκευή. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πίστωση για να αγοράσει εξοπλισμό εξόρυξης Bitcoin (BTC) και να χρηματοδοτήσει τις εξορυκτικές της δραστηριότητες. Η Marathon Digital δήλωσε ότι αναμένει από την Silvergate να ανανεώνει την ανακυκλούμενη γραμμή πίστωσης ετησίως μετά την αρχική συμφωνία ενός έτους.

Επιπλέον, η Marathon Digital ανέφερε ότι έχει παράξει περισσότερα από 1.252 BTC – περίπου 59,5 εκατομμύρια δολάρια κατά τη δημοσίευση – κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, με 340,6 BTC να εξορύχθηκαν μόνο τον Σεπτέμβριο – αύξηση 91% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο. Η αύξηση της παραγωγής Bitcoin έγινε μετά από την απόκτηση 26.960 μηχανημάτων εξόρυξης ASIC από την Bitmain, ενώ σύντομα αναμένονται επιπλέον 8.459 μηχανήματα εξόρυξης. Οι τρέχουσες λειτουργίες της εταιρίας παράγουν ένα hashrate περίπου 2,7 EH/s.

“Ενώ ο ρυθμός με τον οποίο παραλαμβάνουνε μηχανήματα εξόρυξης δεν είναι σταθερός και ενδέχεται να συνεχίσει να μην είναι στο άμεσο μέλλον, παραμένουμε αισιόδοξοι ότι είμαστε σε καλή θέση να αυξήσουμε το ποσοστό κατακερματισμού (hash rate) μας στα 13,3 EH/s έως τα μέσα του 2022”, δήλωσε Διευθύνων Σύμβουλος της Marathon Digital Fred Thiel.

Από τις 30 Ιουνίου, ο διαχειριστής επενδύσεων BlackRock κατείχε το 6,71% της Marathon Digital, ενώ η Fidelity Investments αγόρασε το 7,4% της εταιρείας για 20 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο.

πηγή: https://cointelegraph.com


Marathon Digital Holdings

Τα σχόλια είναι κλειστά