Και άλλο Ethereum mining pool αναγκάστηκε να κλείσει στην Κίνα

Η BeePool, η τέταρτη μεγαλύτερη Ethereum mining pool , θα κλείσει τις δραστηριότητές της μετά την στάση του Πεκίνου κατά της κρυπτογράφησης.

Το συγκρότημα εξόρυξης Ether με έδρα την Κίνα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αναστείλει τη λειτουργία του «ως απάντηση στις τελευταίες ρυθμιστικές πολιτικές».

Η εγγραφή νέων χρηστών και η προσθήκη δευτερευουσών λογαριασμών για υπάρχοντες χρήστες θα διακοπεί και όλοι οι διακομιστές πρόσβασης εξόρυξης αναμένεται να έχουν σταματήσει να λειτουργούν έως τις 15 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις μια μέρα μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι η SparkPool, η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα εξόρυξης Ether, θα έχει αναστείλει τη λειτουργία της μέχρι το τέλος του μήνα για παρόμοιους λόγους.

Μεταξύ αυτών, η BeePool και το SparkPool αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ένα τέταρτο του ρυθμού κατακερματισμού (hash rate) του Ethereum.

Η BeePool λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια και η ομάδα εξόρυξης αντιπροσωπεύει σήμερα το 6,7% του μεριδίου εξόρυξης Ethereum, με πάνω από 3.000 μπλοκ να εξορύσσονται την τελευταία εβδομάδα.

πηγή: http://www.cointelegraph.com

Τα σχόλια είναι κλειστά